Project Rocky Woods

A dining room with a round table, four chairs, a chandelier, a sideboard with lamps, an ornate black and white wall mural, and large windows with sheer curtains.

Our clients had recently finished renovating their home in West U just a year before reaching out to us. They decided to relocate to Kingwood to be nearer to their children and grandchildren, with a desire to incorporate many of the new furnishings they had acquired during their recent renovation. In enhancing their dining room, we introduced a stunning mural and a new round table, setting a striking stage for their dining room furniture and cherished crystal chandelier. Additionally, we revamped their powder room with elegant blue paneling and intricate gold small-scale geometric wallpaper, perfectly complementing a treasured vanity in their possession.

Save Your Sanity

Grab Our Top Tips To Avoid Stressful Renovations

Surviving Renovations

Save Your Sanity

Grab Our Top Tips To Avoid Stressful Renovations

Surviving Renovations
Surviving Renovations E-Book